Lájkol Béla!

Kedves Olvasó!
Önnek új üzenete érkezett!
Kérem, legyen szíves törölni eddigi életmódját és regisztráljon a „New Life” site- ra.
Új életet kaphat, ha bejelöli barátait, szüleit, rokonait, ismerőseit és talán még a Jó Istent is.
Ő hív minket, bár nem telefonon és nem is Interneten. Ha netalán fárasztónak találja holmi teológikus programunkat, szabadon választhat, olvashat tovább vagy klikkelhet egy másik oldalra is.
Ott megannyi szép és jó kapható. Vásárolhat kocsit, házat, mozijegyet, pizzát, parfümöt, órát, na meg Barátot is vehet magának. Igazából, ha ezt választja, akkor Ön már egy teljesebb, tökéletesebb, elismertebb ember lehet. Fölkelhet földi nyomorából és megvalósíthatja önmagát. Színekbe öltöztetheti szürke hétköznapjait. Szeretkezhet, szexelhet, romantikázhat, verseket írhat, örülhet, csalódhat, felléphet vagy leléphet, akár egyszerre több emberrel is. Piros szíveket és komoly vallomásokat küldhet eddig soha nem látott embereknek. Hát nem tökéletes? Kondepenciazáporban tarthatja az esernyőjét, talán nem fog megázni, ha netán mégis egy cseppet se aggódjon, szörfölhet a fodrász szalonok címjegyzékében egyaránt, akik vizes haját azonnal dauerba vágják.
Gyermeknevelés? Nem gond. Ez a kérdés már automatikusan megoldódik. Csemetéit csak küldje a monitorral farkasszemet nézni! Garantálom az Ön porontya fog győzni. Maximum némi szemgyulladást kapnak a kicsikék, de ezt a problémát is hamar felül lehet írni. Csak egy kattintás a legközelebbi gyógyszertár honlapjára és Voilá! – már meg is rendelheti és ki is szállítathatja a gyulladáscsökkentő szemcseppet.
Kérem, legyen szíves üzeneteit megfelelően kezelni, akár minden nap, minden órában. Ki tudja, mikor jöhet a szomszéd szobából egy fontos levél apustól vagy épp anyustól. Bár kétség kizáróan kompatibilisebb megoldás lenne, ha átszólnának egymásnak a másik helyiségben, de hát így könnyebb.
Így valóban önmaga lehet az ember! Nincs tabu, nincs görcsölés, nincs félelem. Minden probléma megoldódik és a karrier lehetőség netovábbja, maga az internetes paradicsom. Már csak egy dologra vigyázzon!
Kellő idő elteltével, ne felejtse megrendelni Online-boltunkból a cserélhető oxigénpalackunkat, amit kollégánk kiszállít és rászereli Önnek a lélegeztető gépére és a felfekvéseket megelőzendő, szuper technológiával kifejlesztet, ágymatracba beépített masszírozó gépet is újraprogramozza.
Nem kell aggódnia! Manapság az internet mindenre képes. Egy dologgal kell csak törődnie, hogy minden nap megnézze az üzeneteit.
- Egyébként szép a szeme. Bélának hívnak.
- És Önt…?

2010. November 29. Thomas Bailer

Nincsenek megjegyzések: